4 ilde suç örgütüne operasyon: 20 kişi gözaltında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
4 ilde suç örgütüne operasyon: 20 kişi gözaltında

GÜNDEM Haberleri

Suç örgütlerinin güncel yapılanmalarına yönelik operasyonlar devam ediyor. İstanbul merkezli 4 ilde suç örgütüne eş zamanlı yapılan baskınlarda 20 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kadıköy, Çekmeköy ve Sancaktepe'de yağma, öldürmeye teşebbüs, silahlı yaralama, zorla senet imzalatma, tefecilik ve tehdit gibi suçlara karışan şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

4 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Kadıköy'de bir restorana ortak etme bahanesiyle mağdurlara zorla senet imzalattıkları ve yağma eylemini gerçekleştirdikleri belirlenen Ö.Ç. elebaşılığındaki suç çetesine yönelik İstanbul merkezli Ağrı, İzmir ve Muğla'da eş zamanlı operasyon düzenledi.

ELE GEÇİRİLENLER

Ö.Ç. ile birlikte 20 şüpheli yakalanırken, adreslerde yapılan aramalarda 3 ruhsatsız tabanca, 231 mermi ile 335 bin lira değerinde farklı kişilere ait 6 çek ve senet ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...