İstanbul'da akıl almaz hırsızlık! Cansız mankenleri çaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'da bir hırsız mağazanın önünden geçerken duraksadı. Kimsenin aklına gelmeyecek hamleyi yapıp 2 tanesi cansız mankeni alıp giden hırsız geri dönüp sonuncuyu da çaldı. Olay yerinden koşarak uzaklaştığı saniyeler kameralara yansıdı.

İstanbul'da akıl almaz bir hırsızlık gerçekleşti. Dükkanın önünde duran mankenleri çalan şahıs kameralara yakalandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Eminönü'nde bir mağazanın önünde asılı duran cansız mankenleri çalan şüpheli güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün Eminönü'nde bulunan bir giyim mağazasında saat 01.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, cadde üzerindeki bir giyim mağazasının önünden geçen şüpheli, cansız mankenleri görünce durdu. Etrafta kimsenin olmadığına emin olduktan sonra harekete geçti. Mağazanın önünde asılı duran 3 cansız mankeni üzerindeki kıyafetlerle birlikte çaldı. Daha sonra koşarak olay yerinden uzaklaştı.

CANSIZ MANKEN HIRSIZI KAMERADA

Hırsızlık anları iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, şüphelin mağazanın önünde duran 2 cansız mankeni aldıktan sonra geri döndüğü ve 1 tane daha çalarak olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...