İstanbul'da sıcak saatler! İş yerinde yangın çıktı, çok sayıda yaralı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un Pendik ilçesinde bir iş yerinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yangında itfaiye erleri de dahil çok sayıda kişi yaralandı.

İstanbul Pendik'te bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Yangında mahsur kalan vatandaşlar itfaiye erlerinin yardımı ile kurtarılırken olayda çok sayıda kişi hastanelik oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Yangın saat 17.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yer alan tek katlı oto tamirhanesinde çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm tamirhaneyi sararken çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. 

5 KİŞİ MAHSUR KALDI

Yangında iş yerinde bulunan 5 kişi mahsur kaldı. Onları kurtarmak isteyen arkadaşları yanan tamirhaneye girmeye çalıştı. Ekiplerin uzun süren çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Mahsur kalan vatandaşlar ise itfaiye erleri tarafından kurtarıldı, o anları çevredeki vatandaşlar alkışlarla izledi.

İTFAİYE ERLERİ DE HASTANELİK OLDU

Yangında mahsur kalan 5 kişi ve müdahalede bulunan 2 itfaiye eri dumandan zehirlendi. Yaralılar sağlık ekipleri tarafından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kaynak: İHA

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...