İstanbul'da dehşet anları! 4 kişi kalaşnikofla iş yerini bastı, bekçiyi rehin aldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sultangazi'de birinde kalaşnikof tüfek birinde tabanca olan maskeli 4 kişi, iş merkezini basarak bekçiyi rehin aldı. Tekstil fabrikası sahibinin ofisine çıkan ancak yerinde olmadığını gören saldırganlar, bekçiyi bırakarak geldikleri araçla gerçi kaçtı.

İstanbul Sultangazi'de 3 Mart Pazar günü sabah saatlerinde adeta dehşet yaşandı. Otomobille iş merkezine gelen, birinde kalaşnikof diğerlerinde ise tabanca bulunan maskeli 4 kişi, içeri girerek bekçiyi rehin aldı. Elinde kalaşnikof bulunan saldırgan kapıda gözcülük yaparken, diğer saldırganlar ise bekçiyi yanlarına alarak tekstil fabrikası sahibinin ofisine çıktı.

İKİ İSİM DE SALDIRGANLARDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

İş yeri sahibinin yerinde olmadığını gören saldırganlar, rehin aldıkları bekçiyi bırakarak geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Saldırganların elinden yara almadan kurtulan bekçi Bülent Y., durumu polise ve iş yeri sahibine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri bekçi Bülent Y.'nin ifadesini aldıktan sonra kaçan saldırganları yakalamak için güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

İş yeri sahibi ve bekçi Bülent Y. emniyete giderek saldırganlardan şikayetçi oldu.

DEHŞET ANLARI KAMERADA

Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler saldırganları yakalamak için çalışma başlatırken, dehşet anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde iş merkezinin önüne beyaz bir otomobille gelen 4 saldırganın ellerinde bulunan silahlarla içeriye girerek bekçiyi rehin aldıkları ve kameranın açısından çıkarak iş yeri sahibinin ofisine gittikleri görüldü. Elinde kalaşnikof tüfek bulunan kişinin ise bu esnada gözcülük yaptığı belirlendi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...