Kağıthane’de dehşet dolu anlar! Polise direnip bıçak çekti, ortalık savaş alanına döndü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kağıthane'de alkollü şahıs dehşet saçtı. Kavga ettiği arkadaşının arabasının camlarını kıran adam ihbar üzerine adrese gelen polislere de güçlük çıkardı. Gözaltına alınmak isterken polise bıçak çeken adam ortalığı savaş alanına çevirdi, dehşet anları kameralara da yansıdı.

Kağıthane Çağlayan’da alkollü adam ortalığı karıştırdı. İhbar üzerine adrese gelen ekiplere de zorluk çıkardı. Bir memuru bıçaklamaya çalışınca bölgeye takviye ekip sevk edildi. 

ARKADAŞINA KIZDI, ARABASININ CAMLARINI İNDİRDİ

Olay, dün saat 23.30 sıralarında Çağlayan’da yaşandı. İddiaya göre alkollü bir şahıs ile arkadaşı arasında borç verme meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında kavga çıktı. Kavgada şahıs elindeki bıçakla, arkadaşının aracının camlarını kırdı. Bunun üzerine aracın sahibi polis ekiplerine ihbarda bulundu.

POLİSİ BIÇAKLAMAYA KALKTI

İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekibi, alkollü şahsı ifadesini almak üzere gözaltına almak istedi. Ancak şahıs iddiaya göre polise direnip bıçak çekti. Bunun üzerine polis ekipleri, telsiz üzerinden takviye ekip talebinde bulundu. Talep üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

VATANDAŞLAR POLİSİ ALKIŞLADI

Olay yerine gelen ekiplerinde müdahalesi sonucu elinde bıçak olan şahıs, etkisiz hale getirilerek gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. Yaşanan hareketli anlar ise kameralara yansıdı. Müdahale sonrası bazı vatandaşlar ekipleri alkışladı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...