İstanbul'da kısa mesafe gitmeyen taksiciler polise takıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da kısa mesafe gitmeyen taksiciler polise takıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da taksi çilesi bitmek bilmiyor. Bu kapsamda, sivil polisler denetim yaptı. Beyoğlu'nda kısa mesafeye gitmeyen taksiciler, ekiplere takıldı. Şişli'de de yolcu seçen 1 sürücü polisten kaçamadı. Sürücülere ceza kesilirken araçları da bağlandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı sivil trafik ekipleri, taksicilere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Beyoğlu Sıraselviler Caddesi girişinde bekleyen sivil ekipler, kısa mesafe yolcu almayan, müşteri seçen taksicileri tek tek tespit edildi. Ardından bu sürücüler, 200 metre ileride bekleyen diğer ekipler tarafından durduruldu. 4 şöfore toplam 16 bin 256 TL ceza yazıldı, araçları da bağlanarak trafikten men edildi.

Şişli'de de 1 sürücü polise takıldı. Bu kişiye de 4 bin 64 TL ceza yazıldı, arabası trafikten men edildi. Emniyet bu yöndeki çalışmaların devam edeceğini bildirdi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...