İstanbul'da sağanak sonrası trafik felç! Yoğunluk yüzde 83'e yükseldi

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'da sağanak sonrası trafik felç! Yoğunluk yüzde 83'e yükseldi

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da akşama doğru etkisini gösteren sağanağın nedeniyle bazı noktalarda hayat adeta felç oldu. Sağanak yağışın etkili olduğu İstanbul'da mesai saatinin bitimiyle birlikte trafik yoğunluğu arttı. İBB haritasına göre trafik yoğunluğu yüzde 80'i aştı.

İstanbul'da beklenen sağanak aniden bastırınca yollar göle döndü. Kentte etkisini artıran sağanak nedeniyle trafik yoğunluğu yüzde 80'e yükseldi. Sabah saatlerinde başlayan ve öğleden sonra etkisini artıran sağanak sebebiyle bazı yol ve caddelerde su birikintileri oluştu.

TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Bazı yollar suyla kaplanırken araçlar mahsur kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı.Yağışın etkisiyle kent genelinde akşam saatlerinde trafik yoğunluğu da arttı. Su baskınlarının yaşandığı Başakşehir, Büyükçekmece, Sultangazi, Gaziosmanpaşa ve Arnavutköy'de trafik durma noktasına geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'nda trafik yoğunluğu saat 17.45'te yüzde 83'e kadar ulaştı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR...

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...