İstanbul'da 'samuray kılıcı' kullanarak kavga eden yabancılar sınır dışı edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Küçükçekmece'de iki grup arasında çıkan kavgada 'samuray kılıcı' kullandığı tespit edilen yabancı uyruklu kişiler sınır dışı edildi.

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde dün, iki grup arasında bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. Çıkan kavga sonrası ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polisin geldiğini gören grup ayrılarak sokak aralarına kaçtı. Grupların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Dağılan gruptan bir kişi sokakta ‘samuray kılıcı’ ile görüntülendi. Şahıs, ifadesi aldıktan sonra serbest bırakıldı.

VALİ GÜL DUYURDU: SINIR DIŞI EDİLDİLER

İstanbul Valisi Davut Gül, kavga sırasında kılıç taşıdıkları anlara ait görüntüleri sosyal medyada yayınlanan yabancı uyrukluların sınır dışı edildiğini bildirdi.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ellerinde kılıçlarla kavga eden yabancılar tespit edilerek sınır dışı edilmiştir. İstanbul büyük bir metropol ve zaman zaman bu tür istenmeyen olaylar olsa da suç işleyenlere karşı kararlı mücadelemiz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/gul_davut/status/1674718907830001664

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...