Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki pilot hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı

Eyüpsultan, Yavuz Sultan Selim Köprüsü mevkiinde Türk Hava Yolları’nın 3 pilotunu taşıyan araç, seyir halindeyken bir TIR'a arkadan çarptı. Kazada, kaptan pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde yaşamlarını yitirirken, yaralanan E.E. ise hastaneye kaldırıldı.

Sabah saatlerinde Arnavutköy Kuzey Marmara Otoyolu'nda gerçekleşen kaza, THY pilotları Oğuzhan Dağ, Ekin Güneş ve E.E'nin içinde bulunduğu aracın, seyir halindeki bir TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana geldi. Kazada kaptan pilotlar Oğuzhan Dağ ve Ekin Güneş olay yerinde yaşamlarını yitirirken, yaralanan E.E. ise hastaneye kaldırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Eyüpsultan Odayeri mevkiinde süratli gittiği iddia edilen bir cip önce otomobile ardından da TIR'a arkadan çarptı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki pilot hayatını kaybetti

Kazanın ardından cipin içerisinde sıkışan 4 kadın, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Toplamda 6 kişinin yaralandığı feci kazada 2 kişinin ağır yaralandığı öğrenildi. Sağlık ekiplerinin bir kadına ise 10 dakika boyunca kalp masajı yaptığı görüldü. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki pilot hayatını kaybetti

Kaza saat 11.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Eyüpsultan Odayeri mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, otoyol üzerinde 54 AJH 935 plakalı ciple süratli bir şekilde ilerleyen kadın sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan cip önce 33 AAG 638 plakalı otomobile ardından da bir TIR'a arkadan çarptı. Cipin arkadan çarptığı TIR bariyerler aşarak yol kenarına dururken, ortalık adeta savaş alanına döndü.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki pilot hayatını kaybetti

2'Sİ AĞIR 6 KİŞİ YARALANDI 

Kazada yol kenarına savrulan cipin içerisindeki 6 kadından 4'ü araçta sıkıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri cipin içerisinde sıkışan 4 yaralı kadın kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık yarım saat boyunca çalışma yapan ekipler 4 kadını sıkıştıkları yerden kurtardı. Yaralılardan birine yarım saat boyunca kalp masajı yapıldığı görüldü. 2'si ağır 6 yaralı sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Öte yandan kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik bir süre durdu. Araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda feci kaza: İki pilot hayatını kaybetti

Kazaya karışan araçlar dron ile görüntülendi
Ayrı olay yeri kazaya karışan 3 araç ve kazanın ardından oluşan trafik yoğunluğu dron kamerasıyla görüntülendi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...