İYİ Parti binasını kurşunlayan şüpheli yakalandı, olayın aslı ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın binasına sabah saatlerinde kurşun isabet etti. Saldırının karanlık odaklar tarafından gerçekleştirildiği iddia edildi. Ancak olayın aslı astarının öyle olmadığı ortaya çıktı. Emniyet, şüpheli şahsın kim olduğunu açıklayıp olayın perde arkasını aktardı.

Seçime sayılı günler kala bütün Türkiye'yi tedirgin eden bir olay yaşandı. İstanbul Merter İş Merkezi'nde bulunan İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na sabah saatlerinde silahlı saldırı düzenlendi. Ardından çok sayıda ekip, failin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

ZANLI YAKALANDI, BAKAN SOYLU UYARDI

Konuyla ilgili akşam saatlerinde Twitter'dan açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şüpheli şahsın gözaltına alındığını duyurdu. Bakan Soylu paylaşımında "Türk Polisi yakalar. İYİ Parti İl Başkanlığına isabet eden saldırı ile ilgili fail yakalandı. Sorumlu mevkidekilerin suçlamalarda bulunurken dikkatli olmaları gerekir. Bizim görevimiz yakalamak. Devletinize ve Polisinize itimat ediniz. Mahcup olursunuz" ifadelerine yer verdi. 

OLAYIN ASLI ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ise olayın bir saldırı olmadığını duyurdu. Emniyete göre kurşun, yolun karşısından ateşlenen bir silahtan çıkıp kafetaryanın cam bölmesinden içeri girdi ve koltuğa saplandı. Silahı ateşleyen kişi, yakınlardaki bir inşaatta bekçilik yapan Melikşah E. Bekçi, hırsızlık yapan bir kişiyi kovalarken ruhsatlı silahla ateş etti. Gözaltına alınan Melikşah E'nin Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

İYİ Parti binasını kurşunlayan şüpheli yakalandı, olayın aslı ortaya çıktı

(AA-İHA)

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...