İzmir merkezli 3 ilde FTEÖ/PYD operasyonu! ByLock kullanıcısı 8 şüpheli tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İzmir merkezli 3 ilde FTEÖ/PYD operasyonu! ByLock kullanıcısı 8 şüpheli tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

İzmir'de FETÖ/PDY soruşturmalar kapsamında, ByLock kullanıcısı olan ve örgüt ile iltisakı tespit edilen 9 şüpheliden 8'i ilgili mahkemece tutuklandı.

FETÖ  ile mücadele tüm hızıyla devam ederken örgüt ile en ufak bağı olanlara dahi göz açtırılmıyor. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü FETÖ/PDY soruşturmalan kapsamında, şüpheli 11 kişiye yönelik operasyon düzenlendi.

BYLOCK KULLANICISI 8 KİŞİ TUTUKLANDI

İzmir, Manisa ve Antalya illerinde eş zamanlı gerçekleşen operasyonda, ByLock kullanıcısı olan ve örgüt ile iltisakı (Bank Asya hesap artışı, hakkında ifade, ByLock içeriklerinde ismi geçen, şüpheli SGK kaydı, dernek/vakıf üyeliği bulunan) tespit edilen 11 şüpheliden 9'u yakalanarak gözaltına alındı. Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 1'i adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, 8 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...