İzmir'de dehşete düşüren cinayet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
İzmir'de dehşete düşüren cinayet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de boşanma aşamasında oldukları öğrenilen 29 yaşındaki Gözde Karamus ile 30 yaşındaki Serdar Karamus parkta konuşmak için buluştu. Serdar Karamus, yanındaki tabanca ile eşini sırtından ve başından vurarak öldürdü.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir kadın, boşanma aşamasındaki eşi tarafından çocuk parkında tabancayla vurularak öldürüldü. Kendisini de vuran şahıs, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ÖNCE EŞİNE SONRA KENDİNE SIKTI

Olay, akşam saat 18.00 sıralarında Yalı Mahallesi 6434 sokakta bulunan Sedat Kahraman Parkı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bir süredir ayrı yaşayan ve boşanma aşamasında olan 29 yaşındaki Gözde Karamus ile 30 yaşındaki Serdar Karamus parkta bir araya geldi. Yanında tabanca bulunan Serdar Karamus, henüz belirlenemeyen sebepten dolayı ayrılma aşamasındaki eşi Gözde Karamus'u sırtından ve başından vurdu, ardından tabancayla kendisini başından vurdu.

İzmir'de dehşete düşüren cinayet! Boşanma aşamasındaki eşini öldürdü

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Silah seslerini duyan çevredeki vatandaşlar, durumu polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, durumları ağır olan Gözde Karamus ile Serdar Karamus'u olay yerindeki ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırdı.

Genç kadın, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olan Serdar Karamus'un ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...