İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal için ağırlaştırılmış müebbet hapis istemi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir'de taksici Oğuz Erge'yi öldüren Delil Aysal için istenen ceza belli oldu. Aysal, en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanacak.

İzmir'de, taksici Oğuz Erge’yi silahla öldüren Delil Aysal hakkında; kasten adam öldürme, yağma ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından dava açıldı.

Savcının hazırladığı iddianamede, Aysal için hiç bir indirim uygulanmadan en üst sınırdan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istediği öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

İzmir'de taksi şoförü Oğuz Erge 'soğukta üşümesin diye' aracına aldığı Delil Aysal'ın silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanmıştı. Erge, Tüm çabalara rağmen hayatını kaybetmişti.

Erge'nin üzerindeki ve aracındaki para ile eşyayı alarak kaçan şüpheli Delil Aysal, polisin olay yeri ve çevresindeki 70 güvenlik kamerasının kaydettiği yaklaşık 110 saatlik görüntüyü incelemesiyle Buca'da saklandığı adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak tutuklanmıştı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...