İzmir'de utanç dolu görüntüler: Suriyeli kadını çocuklarıyla beraber yol ortasında indirdiler

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

İzmir'de 3 Suriyeli kadın ve çocukları, otobüste yaşanan kavga sebebiyle araçtan indirildi. Otobüsteki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bazı yolcuların "Defolun gidin ülkenize" dediği duyuldu.

İzmir'in Gediz ilçesinde seyir halindeki bir otobüste utanç dolu anlar yaşandı. Bir otobüste yolcular bilinmeyen bir nedenle 3 Suriyeli kadın ile tartıştı. Tartışma sonrasında otobüsteki bazı yolcular Suriyeli kadınları ve çocuklarını otobüsü durdurup dışarı attılar. 

"DEFOLUN GİDİN ÜLKENİZE" DİYE BAĞIRDI

O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken Suriyeli kadınların ardından bazı yolcuların "Defolun gidin ülkenize" ve "Ohh" dediği duyuldu. Bir yolcu ise "Çocuğa yazık" tepkisini verirken ona karşılık " "Çocuk dediğin çocuk da aynı" dedi. 

YOLCULARIN DAVRANIŞI TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada gündeme oturan olay büyük tepki çekti. Bazı kullanıcılar yolculara tepki gösterirken bazıları ise kavganın neden çıktığının bilinmesi gerektiğini düşündü. 

İzmir'de utanç dolu görüntüler: Suriyeli kadını çocuklarıyla beraber yol ortasında indirdiler

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kahrolsun ırkçılık 11 Eylül 2023 20:22

Onlara bunu yaşatanlar inşallah bir gün sizde sığınmacı olursunuz ve aynısını yaşarsınız inşallah.

tekilioğlu10 Eylül 2023 16:37

niye utanc olsun herşeyimizi mahvettiler bütün sıgınmacılar gitsinler yeter beslendikleri gittiklerinde hrtşey düzelir evler ucuzlar k,ralarda ucuzlar para aramayada son verir

Sonraki Haber Yükleniyor...