İzmir’deki vinç faciasının görüntüleri ortaya çıktı! İşçiler ölüme böyle gitmiş

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İzmir Bornova'daki 6 işçinin ölümüyle sonuçlanan vinç kazasına ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Videoda işçilerin metrelerce yüksekten düşmesi yer aldı. Yolda yürüyen iki kişi de saniyelerle vincin altında ezilmekten kurtuldu.

İzmir Bornova ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi, Kamil Tunca Bulvarı'nda inşa edilen Bornova Otel'de cumartesi saat 17.30 sıralarında korkunç bir kaza yaşanmıştı.  25 katlı inşaatın 21'inci katındaki vincin bir kısmı kopmuştu. Bunun sonucunda işçilerden Fesih Çiftçi, Yıldırım Sarı (38), Baykal Gündüz, Aslan Akkaya (38), Ümit Kara (39) ve Ali Şükrü Duru (41) hayatını kaybetmişti. Yaralanan 2 işçin tedavisi sürerken inşaat firması sahibi Emrullah Yolçi, şantiye şefi Mimar Muhammet Fatih Yolçi, İşçi Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Fikret Kamil Aydın ile vinç şirketi sahibi İrfan Kasırga tutuklanmıştı.

İzmir’deki vinç faciasının görüntüleri ortaya çıktı! İşçiler ölüme böyle gitmiş

İşçinin düşme anları görüntülere yansıdı.

OLAY SANİYE SANİYE KAMERADA

Bu gelişmelerin ardından kaza anına ait görüntüler ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler şöyle: İşçilerden biri hızla yere çakılıyor. Peşinden vincin kopan parçaları geliyor. Bu parçalar da işçi yatakhanesi olarak kullanılan konteynerin üzerine düşüyor. Bu esnada yolda yürüyen 2 kişi, koşarak canlarını kurtarıyor. Cadde üzerinde ilerleyen bir araç da geri manevra yapıyor.

İzmir’deki vinç faciasının görüntüleri ortaya çıktı! İşçiler ölüme böyle gitmiş
İki yaya ezilmekten saniyelerle kurtuldu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...