İzmir'in Kemalpaşa ve Menemen ilçelerinde orman yangını çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir'in Kemalpaşa ve Menemen ilçelerinde orman yangını çıktı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Kemalpaşa ve Menemen ilçelerinde çıkan orman yangınlarına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Türkiye sıcaklıklarla boğuşurken bir yandan da orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Yurdun dört bir yanında başlayan yangınlara müdahaleler havadan ve karadan müdahale ediliyor. Hatay, Kahramanmaraş, Manisa ve Antalya'nın ardından bir ilde daha orman yangını çıktı. 

İhlas HAber Ajansı'nın haberine göre, İzmir Kemalpaşa Hamzababa Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekipler sevk edildi. 2 uçak, 5 helikopter, 13 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 1 dozerle müdahale edilen yangın, kısmen kontrol altına alındı.

Menemen'de de Ayancık Mahallesi'nde ormanlık alanda yangın başladı. Buradaki yangına da 2 uçak, 6 helikopter, 13 arazöz, 6 su ikmal aracı ve 2 dozerle kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...