Kaçak göçmen avı sürüyor! Bakan Yerlikaya açıkladı: 39 organizatör yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıkları tarafından icra edilen operasyonlarda 5’i yabancı toplam 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını, yakalanan organizatörlerin 26'sının tutuklandığını açıkladı.

Son dakika haberi: Düzensiz göçle mücadeleye aralıksız devam eden İçişleri Bakanlığı, yapılan operasyonlarla kaçakçılığı önlemek için çalışmalarını sürdürüyor. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 ilin jandarma komutanlıkları tarafından gerçekleştirilen son operasyona dair bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya, Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıkları tarafından, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü birimleri ile koordineli icra edilen operasyonlarda; 39 göçmen kaçakçılığı organizatörünün yakalandığını açıkladı.

"MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK"

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"39 GÖÇMEN KAÇAKÇILIĞI ORGANİZATÖRÜ YAKALANDI!

Antalya, Muğla, İzmir ve Balıkesir İl Jandarma Komutanlıklarımız tarafından, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü birimleri ile koordineli icra edilen operasyonlarda;

5’i yabancı toplam 39 göçmen kaçakçılığı organizatörü yakalandı. 

Yakalanan organizatörlerin 26’sı tutuklandı.

13’ü hakkında adli kontrol kararı verildi. 

Operasyonu gerçekleştiren birimlerimizi tebrik ediyorum.

DÜZENSİZ GÖÇLE MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK!"

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1692051342318084348

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...