Kağıthane'deki çatışmada şehit olan polisin naaşı memleketi Tokat'a ulaştı: Gözyaşları içinde karşılandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kağıthane'deki çatışmada şehit olan polisin naaşı memleketi Tokat'a ulaştı: Gözyaşları içinde karşılandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Kağıthane'de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda çıkan çatışmada şehit düşen 2 çocuk babası polis memurunun naaşı memleketine ulaştı. Şehit polisin naaşını annesi, babası ve akrabaları göz yaşları içinde karşıladı. O anşları görenler gözyaşlarını tutamadı.

İstanbul Kağıthane'de yaşanan olayda Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı Mobil Park timi önceki gece saat 00.30 sıralarında Merkez Mahallesi Ferman Caddesi üzerinde bulunan bir adrese baskın düzenlendi. Uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen adrese yapılan baskında, polis ekiplerine uzun namlulu ve otomatik silahlarla ateş açıldı.

2 ÇOCUK BABASI POLİS ŞEHİT OLDU

Açılan ateş sonucu polis memurları Hakan Telli ve A.Y.Ç. göğsünden vurularak ağır şekilde yaralandı. Hakan Telli hastahane de yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şehit olan Hakan Tellinin naaşı memleketi Tokat'a ulaştı. Tokat havalimanında getirilen şehidin naaşını annesi, babası ve akrabaları göz yaşları içinde karşıladı.

Kağıthane'deki çatışmada şehit olan polisin naaşı memleketi Tokat'a ulaştı: Gözyaşları içinde karşılandı

ÇOK SAYIDA İSİM ŞEHİDİ KARŞILADI

Telli'nin 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Havalimanında yapılan karşılama törenine; Tokat Valisi Numan Hatipoğlu, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Emniyet Genel Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, Jandarma Kıdemli Albay Bahri Bostancı, il protokolü ve aile yakınları katıldı. Şehidin cenazesi meslektaşlarının omzunda taşınarak cenaze aracına taşındı. Şehidin cenaze namazı, ikindi namazını müteakip memleketi Bozçalı kasabasında kılınacak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...