Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Kahramanmaraş korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika açıkladı

Kahramanmaraş korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika açıkladı
Fotoğraf Başlığı Kahramanmaras korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika açikladi

6 Şubat depremlerinin merkez üssü Kahramanmaraş'ta korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli verilerine göre Kahramanmaraş'ta 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Kaydet
a- | +A
Asrın Felaketinin meydana geldiği Kahramanmaraş'ta sabaha karşı korkutan bir deprem kaydedildi. AFAD ve Kandilli depreme ilişkin son dakika verileri açıkladı.

MARAŞ'TA SABAHA KARŞI KORKUTAN DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), verilerine göre saat 05:10 sıralarında Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi.

Kahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika açıkladı - 1. Resim
Başlık ResmiKahramanmaraş'ta korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika açıkladı - 1. Resim

Çevre illerden de hissedilen sarsıntı yerin 7.01 km derinliğinde yaşandı.


KANDİLLİ 3.6 OLARAK DUYURDU

Kandilli Rasathanesi, merkez üssü Yeniköy-Ekinözü olarak açıkladığı depremi 3.6 olarak duyurdu. Deprem yerin 6.5 km derinliğinde kaydedildi.

https://x.com/Kandilli_info/status/1853622640042193269


BİTMEK BİLMEDİ...

Depremi yaşayan vatandaşlar sosyal medyada yaşadıkları korkuları dile getirdi. Vatandaşlar,, "Bitmek bilmedi", "Ben bizzat yaşadım az önce bu sallantıyı bence 3.6 değildi daha fazlaydı", "Yine uykumuzdan uyandırdı yine çok hissettik 3.6 üstü gibiydi" şeklinde yorumlar yaptı.


SON DAKİKA DEPREM NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Türkiye ve çevresinde meydana gelen en son depremler Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi'nin internet sitelerinden öğrenilir.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.