Kandilli ilk verileri paylaştı: Adana'da bir deprem daha

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kandilli ilk verileri paylaştı: Adana'da bir deprem daha

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Dün 4 büyüklüğündeki depremle sarsılan Adana bugün yine sallandı. Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre kentte saat 12.02'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu.

Adana'da saat 12.02'de 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi'nin internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Saimbeyli ilçesi olan sarsıntının 1.7 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı ise depremin büyüklüğünü 3.6 olarak duyurdu. AFAD'a göre sarsıntı, 7.4 kilometre derinlikte kaydedildi.

Kandilli ilk verileri paylaştı: Adana'da bir deprem daha - 1. Resim

AFAD SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan dün yine Adana'nın Saimbeyli ilçesinde saat 13.10'da 4 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti. 

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, deprem nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Deprem nedeniyle şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" demişti.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...