Karabük'te dehşet! Eski karısını sokak ortasında yerlerde sürükledi, o anlar kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kadına şiddet olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Karabük'te bir kadın eski eşi tarafından sokak ortasında dayak yedi. Yanında bıçak getiren öfkeli adam bir yandan da kasını ölümle tehdit etti. Çevredekilerin araya girmesi ile kadın kurtulurken zanlı gözaltına alındı.

Karabük'te sokak ortasında eski eşini tehdit ve darp eden şahıs, polis ekiplerince gözaltına alındı. Olay, Zonguldak Caddesi'nde yaşandı. 

TARTIŞTIĞI ESKİ EŞİNİ SOKAK ORTASINDA DÖVDÜ

Y.A. isimli kadın, sokak ortasında tartışmaya başladığı eski eşi S.Y.'den dayak yedi. Durumu gören vatandaşlar öfkeli adama anında müdahale etti. Çevredekilerin araya girmesi ile kavga sona ererken olay yerine polis ekipleri sevk edildi. 

KADIN ŞİKAYETÇİ OLDU, ZANLI GÖZALTINDA

Darp edilen kadın, eski kocasından kendisini bıçakla tehdit ve darp ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Olay yerinde yapılan incelemede kavgada kullanıldığı değerlendirilen 1 bıçak muhafaza altına alınırken, eski koca polis ekiplerince gözaltına alındı.

S.Y. hakkında 30 gün süreyle önleyici ve koruyucu tedbir kararı çıkartılırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...