Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri: Vatandaşlar deprem zannetti, ekipler alarma geçti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Karadeniz sahilindeki şehirlerde peş peşe duyulan patlama sesi paniğe neden oldu. Yaşanan sarsıntılar nedeniyle vatandaşlar deprem olduğunu düşündü, sahil güvenlik ekipleri alarma geçti. 

Karadeniz'de akşam saat 21.30- 23.00 arasında, aralıklarla 4-5 kez duyulan patlama sesi ve yaşanan sarsılma, Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi sahil şehirlerinde hissedildi.

SAHİL GÜVENLİK EKİPLERİ DEVRİYEYE BAŞLADI

Tedirginliğe neden olan sesin ardından Bartın'ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlik botları da limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı.

Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri: Vatandaşlar deprem zannetti, ekipler alarma geçti

DEPREM ZANNETTİLER

Önce deprem olduğunu düşünen vatandaşlar, yaşanan her patlama sesi ve sarsılmanın ardından art arda 4-5 kez ayrı patlama sesinin daha duyulduğunu belirterek, sesin sebebinin gaz birikmesi, uçakların yol açtığı sonik patlama olabileceği yönünde yorumlar yaptı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Sosyal medyanın da gündem olan esrarengiz patlama sesin kaynağı belirlenemezken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise Samsun'un Terme beldesinden de sesin duyulduğunu ileri sürdü.

Karadeniz'de esrarengiz patlama sesleri: Vatandaşlar deprem zannetti, ekipler alarma geçti

Sosyal medya kullanıcıları uzun süre sesin sebebini öğrenmeye çalıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...