Kastamonu’da yolcu otobüsü karda kayıp tarlaya uçtu, 6 ölü 33 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kastamonu-Taşköprü karayolunda kardan dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otobüs tarlaya devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Can pazarı yaşanan kaza yerinde ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti 33 kişi de yaralandı.

Feci kaza Kastamonu-Taşköprü yolunda yaşandı. Yolcu otobüsü karlı yolda tarlaya devrildi. Kazada 6 kişi hayatını kaybederken 3'ü ağır 33 kişi de yaralandı. 

BUZLU YOLDA TARLAYA UÇTU

İstanbul-Sinop arasında seyir halinde olan yolcu otobüsü buzlanma sebebiyle tarlaya uçarak yan yattı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. İtafiye ekipleri otobüste sıkışanları kurtarırken sağlık ekipleri de ilk müdahalelerini kaza yerinde yaptı. 

Kastamonu’da yolcu otobüsü karda kayıp tarlaya uçtu, 6 ölü 33 yaralı

6 KİŞİ ÖLDÜ, 33 KİŞİ DE YARALANDI

Kazada 6 kişi öldü, 33 kişi de yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınanlardan 3’ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kastamonu’da yolcu otobüsü karda kayıp tarlaya uçtu, 6 ölü 33 yaralı

ÖLÜ VE YARALILARIN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

Kazada ölenlerin isimleri: Niyazi Ersoy (73), Mevlüt Karakuş (63) ve Şerafettin Öz (71) diğer üç kişinin kimlik tespit çalılmaları devam ediyor. 

Kazada yaralananların isimleri:  Yunus Özyurt (51), Özgen Yıldız (55), Hüseyin Karakuş (52), Filiz Ünsal (47), Zehra Öz (44), Şaban Gürbüz (60), İrfan Gülkök (60), Fatmagül Günaydın (23), Erkut Yıldırım (23), Cemil Altun (40), Nisa Nur Çiçek (21), Kemal Sürücü (36), Gülbahar Sarıçiçek (30), Şerife Aksu (15), Sevim Aksu (42), Recep Sarısoy (42), Elvide Sönmez (40), Yaren Kütük (19), Yusuf Yaman (22), Volkan Keskin (22), Selin Sümeyye Sönmez (16) ve Murat Öztürk (29) Yasemin Saylı (55), Ece Subaşak (19), Eşref Sarıkaya (48), Şaziye Arslan (55) otobüs şoförü Orhan Çelik (51),  Mediha Demir (56), Neriman Çakır (60), Kudret Şentürk (23), Berat Baş (17), Sunay Kurtuluş (39), Türkan Gök (46)

Kastamonu’da yolcu otobüsü karda kayıp tarlaya uçtu, 6 ölü 33 yaralı

41 YOLCU TAŞIYORDU

Otobüsün İstanbul’dan Sinop’un Ayancık ilçesine gitmek üzere 41 yolcu ve 3 mürettebat ile yola çıktığı belirlendi. Öte yandan otobüs şoförü Orhan Çelik’in kaza yapmadan önce Kastamonu’nun Araç ilçesinde sürücü değişimi yaptığı ve Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminaline de uğradıktan sonra tekrar yola çıktığı öğrenildi.

Kastamonu’da yolcu otobüsü karda kayıp tarlaya uçtu, 6 ölü 33 yaralı

Kaza sonrası hurdaya dönen otobüs vinç yardımı ile kaldırıldı.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...