Katar Büyükelçisi ve üyeleri Hatay’ı ziyaret etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Katar Büyükelçisi ve üyeleri Hatay’ı ziyaret etti

GÜNDEM Haberleri

Katar Devleti’nin Türkiye Büyükelçisi Şeyh Muhamed bin Nasser bin Jassim Al Thani, Katar İç Güvenlik Gücü Uluslararası Arama Kurtarma Grubu (Lekhwiya) üyeleri ile birlikte Hatay’ı ziyaret etti.

Kahramanmaraş 6 Şubat’ta 9 saat arayla iki büyük depremle sarsıldı. 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki deprem 10 şehirde yıkıma sebep oldu. 35.418 kişi enkaz altında kalarak hayatını kaybetti, 105 bin 505 kişi yaralandı. Deprem bölgelerinde binlerce bina enkaza dönüştü. Son yılların en büyük felaketinde Türkiye'ye destek yağdı. Katar depremin başından bu yana hem maddi hem de manevi olarak en çok yanımazda yer alan ülkelerden biri oldu. Bugün, Katar Devleti’nin Türkiye Büyükelçisi Şeyh Muhamed bin Nasser bin Jassim Al Thani, Katar İç Güvenlik Gücü Uluslararası Arama Kurtarma Grubu (Lekhwiya) üyeleri ile birlikte Hatay’ı ziyaret etti.

Katar Büyükelçisi ve üyeleri Hatay’ı ziyaret etti

Katar Büyükelçiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Katar Devleti'nin Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Şeyh Muhamed bin Nasser bin Jassim Al Thani, Katar İç Güvenlik Gücü Uluslararası Arama Kurtarma Grubu (Lekhwiya) üyeleri eşliğinde meydana gelen depremden etkilenen bölgelerden Hatay'a ziyareti” ifadelerini kullandı.

Katar Büyükelçisi ve üyeleri Hatay’ı ziyaret etti

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...