Kavgayı ayırmak isteyen 20 yaşındaki genç canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kavgayı ayırmak isteyen 20 yaşındaki genç canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Bartın'da bir çay ocağında iki kişi arasında çıkan tartışma çevredekiler tarafından güçlükle sonlandırıldı. Taraflardan biri bıçakla geri dönünce 20 yaşındaki genç araya girdi, öfkeli şahsın bıçak darbesiyle yaralanan Emre Yalçın hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bartın'da iki kişi arasında çıkan bıçaklı kavgayı ayırmak isteyen genç canından oldu. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Bartın’ın Kozcağız beldesinde iki kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen 20 yaşındaki genç vücuduna aldığı bıçak darbeleri sonucu hayatını kaybetti.

Olay Bartın’a bağlı Kozcağız beldesinde çay ocağında meydana geldi. Harun Açıkgöz (22) ile H.A. (25) arasında tartışma çıktı. Çay ocağındaki kişilerin araya girmesiyle tartışma büyümeden yatıştı. Çay ocağından uzaklaşan Harun Açıkgöz bir süre sonra elinde bıçakla yeniden çay ocağına gelerek H.A.’ya saldırmak istedi. Bu sırada Harun Açıkgöz’ü engellemek isteyen Emre Yalçın (20) göğüs ve karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine bölgeye Jandarma ve 112 ekipleri sevk edildi.

112 ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Emre Yalçın daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yalçın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası çay ocağından kaçarak uzaklaşan bıçaklı saldırgan Harun Açıkgöz ise Jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...