4 gündür aranan kayıp öğretmenle ilgili yeni gelişme

Düzenleyen:
- Güncelleme:
4 gündür aranan kayıp öğretmenle ilgili yeni gelişme

GÜNDEM Haberleri

Yalova'nın Armutlu ilçesinde kaybolan kadın öğretmenle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Öğretmen gönüllü arama ekipleri tarafından bulundu. İşte ayrıntılar...

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Yalova'nın Armutlu ilçesinde 4 gündür aranıyordu. Misafirliğe geldiği babasının evinden 17 Ağustos günü ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan öğretmen Mehtap Dede'ye (42), bölgedeki arama çalışmalarına katılan gönüllüler tarafından ulaşıldı.

Olay yerine gelen ambulansla Armutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehtap Dede, daha sonra Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

ORMANLIK ALANDA KAYBOLDU

Ekiplerin öğretmen olan Mehtap Dede'yi bitkin halde bulduğu belirtildi. Mehtap Dede'nin kaybolduğu günden itibaren ormanlık içerisinde ilerlemesi nedeniyle bitkin düştüğü değerlendiriliyor.

NE OLMUŞTU?

Bursa'da yaşayan ve babasına misafirliğe geldiği belirtilen 2 çocuk annesi öğretmen Mehtap Dede'den (42) 17 Ağustos'tan beri haber alamayan yakınları durumu polise bildirmişti. M.D'nin son olarak Armutlu ilçe merkezi Karşıyaka Mahallesi'nde görülmesi üzerine polis, jandarma, deniz polisi, AFAD ekibi ve İHH gönüllülerinin desteğiyle arama çalışması başlatılmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...