Kayısı üreticisi feci şekilde can verdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayısı üreticisi feci şekilde can verdi

GÜNDEM Haberleri

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde bir adamın kayısı silkelediği sırada başına gelen korkunç olayda ağır yaralandı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 62 yaşındaki Hasan Basri Bulut feci şekilde can verdi.

Malatya’nın Hekimhan ilçesinde kayısı hasadı yapan üretici, traktörün altında kalarak feci şekilde hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Kaza, Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Işıklı Mahallesi'nde sabah erken saatlerde yaşandı. İddiaya göre, Hasan Basri Bulut (62) kendisine ait kayısı bahçesinde traktörün arkasına taktığı kayısı silkeleme aparatıyla hasada başladı. Bulut, kayısı silkelediği sırada, aparatın hidroliğinin kalkması nedeniyle aparat ile traktörün tekeri arasında sıkışarak ağır yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve itfaiye kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi ile sıkıştığı yerden kurtarılan çiftçi, ambulansla hastaneye kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili jandarma tarafından inceleme başlatılırken, talihsiz adamın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...