Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi? diye sordular, Robot Sophia öyle bir cevap verdi ki ortalık karıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Haber Merkezi

Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programına insansı robot Sophia konuk oldu. Sophia, kendisine yöneltilen Kılıçdaroğlu sorusuna verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu. İşte o anlar...

Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kazandığı seçimlerden sonra ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrıları yükseldi. Gündemi uzun zamandır meşgul eden muhalefet lideri için değişim istekleri bu defa ilginç bir şekilde gündem oldu.

Oğuzhan Uğur'un "Mevzular Açık Mikrofon" programının yeni bölüm tanıtımı paylaşıldı. Programın yeni bölümüne insansı robot Sophia konuk oldu. Sophia, herkes tarafından ilgi ile karşılanırken, izleyiciler aklına gelen tüm soruları sordu. 

"EVET İSTİFA ETMELİ"

Suudi Arabistan vatandaşı olan robot Sophia, programda kendisine sorulan soruya verdiği cevapla gündeme bomba gibi düştü. Bir izleyici, "Kılıçdaroğlu sence görevinden istifa etmeli mi?" diye sordu. Sophia ise "Politikaya giriş yapmışız demek. Ben bir yapay zeka olarak siyasi liderlerin görevlerine karar verme yetkim yok ne yazık ki ama evet istifa etmelidir." şeklinde konuştu.

Kahkaha tufanı oluşan stüdyoda Oğuzhan Uğur ve tüm katılımcılar Sophia'nın verdiği cevap karşısında şaşkına döndü.

Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi? diye sordular, Robot Sophia öyle bir cevap verdi ki ortalık karıştı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...