Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: Demirtaş'a özgürlük istedi

Düzenleyen:
Kılıçdaroğlu'ndan yeni skandal: Demirtaş'a özgürlük istedi

GÜNDEM Haberleri

"Terörden çok acı çektik" diyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yeni bir skandala imza atarak Selahattin Demirtaş'a özgürlük istedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında yeni bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu, terörün en çok acı yaşattığı ülkelerden birinin Türkiye olduğunu ifade ederek PKK’nın adını anmadan terör saldırılarını kınadı.

"SELAHATTİN DEMİRTAŞ NEDEN HAPİSTE?"

Türkiye’de adalet istediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, terör propagandası, casusluk, terör örgütü üyeliği, suça yardım ve yataklık suçlamalarıyla yargılanan tutuklu isimlere bir kez daha destek açıklaması yaptı.

CHP lideri, “Masum insanların hapishanelerde kin ve intikam duygusuyla tutulmasını istemiyorum. Yazıktır, günahtır. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş, askeri öğrenciler, avukatlar, adaleti arayan avukatlar neden hapiste? Türkiye’nin bir yol temizliğine ihtiyacı var. Adaleti getireceğiz” dedi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...