Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

"Kimsenin yedeği değilim" demişti! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan sürpriz karar

Fotoğraf Başlığı "Kimsenin yedegi degilim" demisti! Mansur Yavas ve Ekrem Imamoglu'ndan sürpriz karar

CHP'de ön seçim krizi Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu arasındaki ipleri de gerdi. "Ben kimsenin yedeği değilim" diyen Yavaş, İmamoğlu'nun Ankara toplantısına katılmayacağını açıklamıştı. Ancak bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detaylar.

Kaydet
a- | +A

CHP'de cumhurbaşkanı adayını belirlemek için 23 Mart'ta yapılacak ön seçim öncesinde yaşanan kriz sürüyor. Bilindiği gibi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ön seçime tek aday olarak girecek. ABB Başkanı Mansur Yavaş ise ön seçime katılmayacağını açıklamış ancak art arda yaptığı açıklamalar, aday olabileceği şeklinde yorumlanmıştı.

BAKMADAN GEÇME
Araç sahiplerini üzen haber! Akaryakıt zammı pompaya yansıdı, işte yeni fiyatlar
HABER

Araç sahiplerini üzen haber! Akaryakıt zammı pompaya yansıdı, işte yeni fiyatlar

ANKARA'DA GÖRÜŞECEKLER

Gelişmeler dikkatle takip edilirken "Ben kimsenin yedeği değilim" diyen Yavaş, İmamoğlu'nun yarın Ankara'da yapacağı etkinliğe katılmayacağını açıklamıştı. Ancak edinilen son bilgiye göre Yavaş ve İmamoğlu, yarın 11.00'de Ankara'daki etkinlik öncesinde bir araya gelme kararı aldı.

Başlık Resmi"Kimsenin yedeği değilim" demişti! Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan sürpriz karar

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.