Kimyasal geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Saatlerce sürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kimyasal geri dönüşüm tesisinde korkutan yangın: Saatlerce sürdü

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli’nde kimyasal geri dönüşüm tesisinin içerisindeki kimyasal atıklar alevlere teslim oldu. Meydana gelen yangın saatler sonra söndürülebildi.

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde kimyasal geri dönüşüm tesisinin içerisindeki kimyasal atıklar alevlere teslim oldu. Ekiplerin müdahalesiyle yangın yaklaşık 3 saat sonra kontrol altına alındı. Meydana gelen yangın, Başiskele ilçesi Başyiğit Caddesi üzerinde bulunan kimyasal geri dönüşüm tesisinde yaşandı.

İŞ MAKİNELERİ ALEV ALEV YANDI

İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; Tesis içerisindeki kimyasal atıklar alevli şekilde yanmaya başladı. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesiyle çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangına çevre illerden de itfaiyeler istendi. Kimyasal atıklarla beraber içeride bulunan iş makinesi de alev alev yandı. Ekiplerin yapmış olduğu müdahale sonrasında yangın yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı.

Polis, yangına ilişkin inceleme başlattı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...