Kırıkkale'de asayiş operasyonu: 121 şüpheliye gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kırıkkale'de asayiş operasyonu: 121 şüpheliye gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kırıkkale'de asayiş olaylarına karışan 121 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden 1'i, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 120 şüpheli şahıs ise cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Kırıkkale'de polis ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, asayiş olaylarına karışan 121 şüpheliden 1'i tutuklandı. 24 kişi hakkında da adli işlem başlatıldı.

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak için çalışmalar sürüyor.

Edinilen bilgiye göre, çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen 121 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden 1'i, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 120 şüpheli şahıs ise cumhuriyet savcısının talimatıyla emniyetten serbest bırakıldı.

Çeşitli suçlardan aranan 24 kişi hakkında adli işlem başlatıldı, 7 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Yapılan aramalarda ise 7 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Öte yandan, polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde 2 bin 151 şahsın GBT'si kontrol edildi, 173 aracın sorgusu yapıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...