Kocaeli polisinden torbacılara operasyon! 8 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kocaeli polisinden torbacılara operasyon! 8 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Uyuşturucu ile mücadele yurdun birçok noktasında devam ederken Kocaeli'de polis ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda 18 bin 78 sentetik ecza, 58 gram metamfetamin ve 12 gram sentetik kannabinoid ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 8 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Zehir tacirleri ile mücadele kararlılıkla devam ederken Kocaeli'de düzenlenen operasyonda binlerce uyuşturucu maddesi ele geçirildi.  İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kartepe, Gebze ve Başiskele ilçelerinde 3 farklı operasyon yürüttü, 8 şüpheliyi yakaladı.

8 KİŞİDEN 5'İ TUTUKLANDI

Yapılan aramalarda 18 bin 78 sentetik ecza, 58 gram metamfetamin, 12 gram sentetik kannabinoid ve 10 bin 900 TL para ele geçirildi. Yakalanan 2 şüpheli hakkında TCK 191 çerçevesinde işlem yapılarak serbest bırakıldı. Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilerek adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5'i etutuklandı, 1'i ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...