Kocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı var

Kocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı var

GÜNDEM Haberleri

Kocaeli Çayırova ilçesinde servis minibüsü ters dönerek dere yatağına uçtu 2 kişi hayatını kaybederken çok sayıda yaralı olduğu kaydedildi.

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde servis midibüsü dere yatağına uçtu. Olay yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, yaralıların olduğu öğrenildi. Kaza, Ankara Caddesi üzerinde meydana geldi. İçinde yolcuların bulunduğu servis midibüsü dere yatağına uçtu. Çok sayıda kişi yaralanırken, kaza yerine ambulanslar sevk edildi. Ekiplerin kaza yerindeki müdahalesi sürüyor.  

YARALI ÖĞRENCİLERE MÜDAHALE EDİLİYOR

Servis kazasıyla ilgili gelen ilk bilgilere göre araç içerisinde Emlak Konut Anadolu Lisesi öğrencileri vardı. Sağlık ekipleri, yaralı öğrencilere müdahalelerini gerçekleştiriyor. Olay yerinden gelen ilk görüntüler de kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kazanın ardından Kocaeli Valiliği'nden de bir açıklama geldi. Vali Seddar Yavuz, öğrenci servisinin bağlantı köprüsünden aşağıya devrildiğini belirterek, çevre ilçelerden olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildiğini dile getirdi.

YARALI SAYISI NETLEŞMEDİ

Sağlık, itfaiye ve güvenlik ekiplerinin gereken müdahaleyi yaptığını aktaran Yavuz, yaralıların ambulanslarla hastanelere sevk edilmeye devam ettiğini kaydetti. Vali Yavuz, yaralı sayısının şu anda netleşmediğini sözlerine ekledi.

2 ÖLÜ 20 YARALI

Kazada öğrenci servisinin çarptığı ismi henüz belirlenemeyen kadın ile bir kişi yaşamını kaybederken 20 öğrencinin ise yaralandığı öğrenildi.

Olay yerinden ilk görüntüler

Kocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı var

Kocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı varKocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı varKocaeli'de öğrenci servisi dere yatağına uçtu: Ölü ve yaralı var
           

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...