Komşuları kötü kokudan şüphelendi, ekipler cesedini buldu! Yük asansörü ile çıkarıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Komşuları kötü kokudan şüphelendi, ekipler cesedini buldu! Yük asansörü ile çıkarıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde kötü kokudan rahatsız olan vatandaşlar durumu yetkililere haber verdi. Kokuyu takip eden polis ekipleri girdikleri evde korkunç bir manzara ile karşılaştı. Ölü bulunan ağır kilolu adam yük asansörü ile dışarı çıkarıldı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde evinde ölü bulunan bir şahıs, ağır kilosu nedeniyle yük asansörü ile evinden çıkarıldı. Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yıldırım Mahallesi Gar Sokak üzerinde yaşandı.

MAHALLELİ KOKUYA DAYANAMADI

Mahalle sakinlerinin gelen koku üzerine polisi aramasıyla ortaya çıkan olayda, eşi şehir dışında olan ve bir süredir evinde tek başına ikamet eden Ali G. (43), ölü olarak bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

BİR KAÇ GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede adamın bir kaç gün önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Ali G.’nin cesedi ağır kilosu sebebiyle apartmanın merdivenlerinden indirilmeyince, devreye özel bir firmaya ait yük asansörü girdi. Talihsiz adam 3'üncü katta bulunan balkona yanaştırılan yük asansörü ile dışarı çıkarıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...