Konya'da dehşet! Boğulan yakınını kurtarmak istediler birlikte can verdiler

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Konya'da dehşet! Boğulan yakınını kurtarmak istediler birlikte can verdiler

GÜNDEM Haberleri

Kahreden haber Konya'dan geldi. Sulama kanalına giren gencin boğulduğunu gören yakınları kurtarmak için peşinden atladı. Talihsiz gençler birlikte can verdi.

Konya'da korkunç bir olay yaşandı, serinlemek için suya giren 23 yaşındaki genç boğuldu, onun çırpındığını gören yakınları da kurtarmak isterken canlarından oldu. İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Acı olay, akşam saatlerinde Halkapınar ilçesi İvriz Mahallesi'ndeki Kaya anıtı arkasında sulama kanalında yaşandı. 

KURTARMAK İSTEDİLER, BİRLİKTE CAN VERDİLER

Serinlemek için suya giren Suriye uyruklu Omar Hacdavut'un (23) boğulmak üzere olduğunu gören Hasan Hacdavut (22) ve Süleyman Hacdavut (20) kanala atladı. Gençlerin suda çırpındığını gören vatandaşlar durumu anında yetkililere haber verdi. İhbar üzerineolay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve dalgıç ekipleri sevk edildi.

Sudan çıkamayan Omar ve Süleyman Hacdavut olay yerinde hayatını kaybetti. Sudan çıkartılan Hasan Hacdavut ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Ereğli Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. 3 gencin cenazesi ekiplerin çalışmasının ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...