Köyde yılan paniği: Uzunluğu insan boyunu aşıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Elazığ’da havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yılanlar paniğe sebep oldu. Yaklaşık 2 metre uzunluğundaki iki yılan Karakoçan ilçesinde bulunan bir evin bahçesine yerleşti.

İhlas Haber Ajansı’nın haberine göre; Elazığ’da havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yılanalar, insanların yaşam alanlarına kadar indi. Karakoçan ilçesinde, bir evin bahçesine yerleşen, yaklaşık 2 metre uzunluğunda iki yılan, ev halkında korkuya neden oluyor.

Karakoçan ilçesi Çayırgülü köyü halkıda yılanlardan muzdarip. Havaların ısınmasıyla ortaya çıkan yılanlar, 3 gündür insanlara yakın alanda görülüyor. Köyde paniğe sebep olan yılanlar, çiftleşme dansı yaptıktan sonra ağaca çıkıyor.

“3 GÜN OLDU EVİN BAHÇESİNDEN GİTMEDİLER”

Yılanları görüntüleyen Berfin Dursun Elmas, "Birbirine sarılarak dans eden yılanlar ağacın tepesine kadar çıktılar. 3 gün oldu evin bahçesinde gitmediler ve birbirlerinden bir türlü ayrılamadılar, tedirginiz" dedi.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...