KPSS'ye yetişemedi: 1 dakika 2 senesine mal oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
KPSS'ye yetişemedi: 1 dakika 2 senesine mal oldu

GÜNDEM Haberleri

Bugün gerçekleşen KPSS'de bilindik bir olay yaşandı. Sınava 1 dakika geç gelen aday içeri alınmadı. Kapıdan içeri bakarken görüntülenen adayın içeri alınma umudu görenlerin içini burktu.

Her sene olduğu gibi bu yıl da sınava geç kalanlar oldu. Bugün yapılan KPSS'ye girecek bir aday giriş saatini 1 dakikayla kaçırınca içeri alınmadı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kayseri'de, KPSS sınavına 1 dakika geç kalan aday, kapılar kapandığı için içeri alınmadı. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) çerçevesinde Genel Yetenek-Genel Kültür-Eğitim Bilimleri oturumları bugün yapılıyor.

A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu saat 10.15'te başlarken, saat 10.00'da giriş kapıları görevlilerce kapatıldı. Adaylar sınava giriş belgesiyle birlikte sınava gireceği okula gelirken, adaylar aranarak salona alındı. Adayların aileleri de okul çevresinde heyecanlı bekleyişlerine başladı.

KPSS'ye yetişemedi: 1 dakika 2 senesine mal oldu

1 DAKİKA İLE SINAVI KAÇIRDI

Öte yandan, Refika Küçükçalık Ortaokulu'nda sınava girecek olan bir kişi, kapılar kapandıktan 1 dakika sonra sınav yerine gelince içeri alınmadı. Görevlilerle bir süre içeri girebilmek için konuşan aday, alınmayınca okuldan ayrıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...