Küçük çocuk elektrik akımına kapıldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Küçük çocuk elektrik akımına kapıldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Erzurum'da otları araca yükleyen makinenin yanında bulunan 8 yaşındaki çocuk elektrik akımına kapıldı. Vücudunun birçok bölgesinde ciddi yanıklar meydana gelen küçük çocuğun tedavisi devam ediyor.

Erzurum'da dayılarına yardım etmek için balya taşıma makinesinin yanında bulunan çocuk bir anda elektrik akımına kapıldı. Küçük çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Taylan Güven (8), Erzincan’ın Tercan ilçesinden anneannesinin yanına Erzurum’un Aşkale ilçesine geldi. Taylan Güven burada dayılarına yardım için gittiği çayırda elektrik akımına kapıldı ve getirildiği Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’nde tedavi altına alındı.

CİDDİ YANIKLAR MEVCUT

Küçük Taylan Güven Aşkale’de çayırda balya haline getirilen otları araca yükleyen makinenin yanında iken bir anda elektrik akımına kapıldı. İfadelere göre, balya yükleme makinesi orada bulunan elektrik iletim hattına değince küçük çocuk elektriğe kapıldı. Erzurum’a getirilen ve tedavi altına alınan küçük çocuğun vücudunun bir çok yerinde ve özellikle ayaklarında ciddi yanıklar oluştu. Ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

"BAŞKA ÇOCUKLARIN BAŞINA GELMESİN"

Baba Rıza Güven, çocuğunun anneannesinin yanında Aşkale’de kaldığını belirterek, “Haberi duyunca hemen Erzurum’a hastaneye geldik. 3 gün boyunca Taylan yoğun bakımda kaldı ve daha sonra normal odaya geçti. Çok şükür vücudunun dış kısımlarında yanıklar var. Ama iç organları iyi durumda. Ayakları çok fena durumda, yanmış. Şu anda tedavisini görüyor ve bekliyoruz. Bu durum hem bizim hem de onun için çok zor. Başka çocukların başına gelmesini istemiyoruz. Ailelerin dikkat etmesi gerekir. Hastanedeki doktorlardan ve hizmetlerden çok memnunuz” dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...