Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Küçük çocuk su yerine tiner içti

Küçük çocuk su yerine tiner içti

Küçük bir çocuk su sandığı tineri içince hastanelik oldu. Midesi yıkanıp yoğun bakıma alınan çocuğun hayati tehlikesi devam ediyor.

Kaydet
a- | +A

Zonguldak'ta küçük bir çocuk evinde bulduğu şişede su olduğunu düşünüp içti. Hastanelik olan çocuğun tiner içtiği anlaşıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde küçük çocuk su diye içtiği tiner sonrası hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

BAKMADAN GEÇME
Korkunç olay: 3.5 yaşındaki çocuk pencereden düştü! Oğlunun cansız bedenine sarılarak gözyaşlarına boğuldu
HABER

Korkunç olay: 3.5 yaşındaki çocuk pencereden düştü! Oğlunun cansız bedenine sarılarak gözyaşlarına boğuldu

Çocuklarda ishale dikkat! Rota virüsü olabilir
HABER

Çocuklarda ishale dikkat! Rota virüsü olabilir

Olay, öğle saatlerinde Kdz.Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.Y. isimli küçük çocuk evde bulduğu tineri su sanıp içti. Bir süre sonra fenalaşan çocuk ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye getirildi. Tedavi altına alınan C.Y.’nin tiner içtiği anlaşıldı. Küçük çocuğun midesi yıkandıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan C.Y.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.