Küçük çocuk su yerine tiner içti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Küçük çocuk su yerine tiner içti

GÜNDEM Haberleri

Küçük bir çocuk su sandığı tineri içince hastanelik oldu. Midesi yıkanıp yoğun bakıma alınan çocuğun hayati tehlikesi devam ediyor.

Zonguldak'ta küçük bir çocuk evinde bulduğu şişede su olduğunu düşünüp içti. Hastanelik olan çocuğun tiner içtiği anlaşıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde küçük çocuk su diye içtiği tiner sonrası hastanelik oldu. Hastaneye kaldırılan çocuk yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Kdz.Ereğli ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.Y. isimli küçük çocuk evde bulduğu tineri su sanıp içti. Bir süre sonra fenalaşan çocuk ailesi tarafından ilçedeki özel hastaneye getirildi. Tedavi altına alınan C.Y.’nin tiner içtiği anlaşıldı. Küçük çocuğun midesi yıkandıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan C.Y.’nin durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...