Kurbanlık boğa kamyonet kasasından düştü: Üzücü görüntüler anbean kaybedildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Başakşehir'de kamyonet üzerinde taşınan boğa, aracın hareket etmesiyle dengesini kaybedip aşağı düştü. İple araca bağlı olan boğanın düşme anı ise saniye saniye kameraya yansıdı.

Kamyonette taşınan kurbanlık boğa kasa yerine üst kısımda taşınmaya çalışılınca bulunduğu yerden düştü. O anlar ise kameralara yansıdı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Başakşehir’de büyükbaş bir kurbanlık, kamyonetin kasası yerine üst kısmında taşınınca kaza kaçınılmaz oldu. Boynundan araca bağlı hayvan yere düşerken o anlar kameraya yansıdı.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı’nın ilk gününde yine üzücü görüntüler yaşanmaya devam ediyor.

Başakşehir Bahçeşehir Mahallesi’nde kesim için kurban satış alanından kesim alanına götürülen büyükbaş kurbanlık, kamyonetin kasası yerine üst kısmında taşınmak istedi.

Boğazından kamyonete bağlı hayvan, aracın ilerlemesiyle ayağa kalkmak istedi. Bu sırada dengesini kaybeden kurbanlık kamyonetten aşağı düştü. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonunu kamerasına yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...