Kurşun yağmuruna tutulan adam bacağından vuruldu: Yaşadığı şok anları kameralara yansıdı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da geçtiğimiz günlerde kıraathanede silahlı saldırı yaşanmış ve 3 kişi yaralanmıştı. Polis ekiplerinin araştırması sonucu ortaya çıkan güvenlik kamerası görüntülerinde, bacağından vurulan şahsın yaşadığı şok anları kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde Hatay'ın Payas ilçesinde kıraathanede çıkan tartışmada 3 kişi silahla vurularak yaralanmıştı. Olayda bacağından yaralanan bir şahsın vurulduktan sonra yaşadığı şok kameralara yansıdı.

Geçtiğimiz günlerde İstiklal Mahallesi Atatürk Caddesi'nde bir kıraathanede meydana gelen olayda, 24 yaşındaki E.G., geçmişte husumet yaşadığı gruba ateş açmış ve silahlı saldırı sonrası İ.D., E.B. ve N.İ. yaralanmıştı. Olayın ardından polis ekiplerinin yaptığı güvenlik kamerası incelemesinde olay anını çeken bir kamera ortaya çıktı. 

Kurşun yağmuruna tutulan adam bacağından vuruldu: Yaşadığı şok anları kameralara yansıdı

ÇEVREDEKİLERİ BİNAYA SOKUP DIŞARI ÇIKMIŞ

Olay anında yaralanan şahsın, çevredeki vatandaşları bir binaya soktuğu daha sonra kendisinin dışarı çıkıp vurulduğu görülüyor.

Şahsın bacağından vurulduktan sonra yaşadığı şok anları ise saniye saniye kameralara yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

 

 

 



Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...