Kuzey Irak'tan peş peş acı haber: Şehit sayısı 5’e yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kuzey Irak'tan peş peş acı haber: Şehit sayısı 5’e yükseldi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Pençe Kilit Operasyon bölgesinde şehit sayısının 5’e yükseldiği duyuruldu.

Kuzey Irak'tan peş peş acı haberler geldi. MSB,  Pençe Kilit Operasyon bölgesinde şehit sayısının 5’e yükseldiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyon bölgesinde yaralanan Piyade Uzman Çavuş Özkan Lale, Uzman Onbaşı Uğur Özdemir ve Piyade Sözleşmeli Er Mahmut Üçdağ kurtarılamadı. Operasyonda şehit sayısı 5'e yükseldi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 9 Ağustos 2023 tarihinde, BTÖ mensupları tarafından açılan taciz ateşi sonrasında yaralanan ve hastanede tedavisine devam edilen kahraman silah arkadaşlarımızdan P. Uzm. Çvş. Özkan LALE yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 10 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştur.

Bölgede operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan ve tedavisi devam eden kahraman silah arkadaşlarımıza da acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...