Kuzey Marmara Otoyolu'nda 3 araç birbirine girdi! 2'si ağır 9 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kuzey Marmara Otoyolu'nda 3 araç birbirine girdi! 2'si ağır 9 yaralı var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kuzey Marmara Otoyolu'nda gece saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü başka bir otomobile çarptı. Feci olayda 3 araç kazaya karıştı ve 2'si ağır olmak üzere 9 kişi yaralandı.

İstanbul'da gece saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Saat 02.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Başakşehir istikametinde meydana gelen olayda aracın şoförü direksiyon hakimiyetini kaybederek otomobile çarptı. İki aracın birbirine girdiği noktada bir diğer araç ise önce kaza yapan iki otomobile, ardından bariyerlere çarparak durdu.

2'Sİ AĞIR 9 YARALI VAR

Kazaya karışan araçlardaki toplam 9 kişinin ikisinin ağır yaralı olduğu öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralı 2 kişi ambulansla hastaneye götürüldü. Diğer yaralılar da olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...