Lise öğrencisini darp edip bıçaklayan şahıslar kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Lise öğrencisini darp edip bıçaklayan şahıslar kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Kocaeli'da kız meselesi sebebiyle lise öğrencisini feci şekilde darp edip bıçaklayan 4 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Yakalanan 4 kişinin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

Kocaeli'ninÇayırova ilçesinde kız meselesi sebebiyle lise öğrencisini feci şekilde darp edip bıçaklayan 4 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Meydana gelen olay, dün Otomotiv Tedarik Sanayi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (TOSB) yaşandı. İddiaya göre, aynı okulda eğitim gören gençler, kız meselesi sebebiyle sosyal medyadan tartıştı.

FECİ ŞEKİLDE DARP ETTİLER

Gençler sosyal medyada yaşanan tartışmanın ardından buluştu. Grupla buluşan M.S. isimli genç, feci şekilde darp edilerek bıçaklandı. O anlar bir başka genç tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde M.S.'ye iki kişinin saldırdığı, daha sonra saldırganlara bir gencin daha dahil olduğu, M.S.'yi tekmeledikleri ve defalarca vurdukları görüldü.

YARALADIKTAN SONRA KAÇTILAR

Aynı zamanda görüntülerde M.A.G.'ye küfür ve hakaret edildiği de duyuldu. Feci şekilde darp edilen M.S., M.A.G. tarafından bıçaklandı. M.S. hafif şekilde yaralanırken olaya karışan şahıslar ise kaçtı.

EMNİYET EKİPLERİ 4 KİŞİYİ YAKALADI

Olaya ilişkin çalışma yapan polis ekipleri, M.S.'yi darp ve bıçaklayan şüphelilerin peşine düştü. Yapılan çalışmalar neticesinde olaya karıştığı tespit edilen M.A.G., A.E.T., Y.I., D.Ç. isimli kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...