Maltepe'de sabah saatlerinde yangın! Alevler araçlara sıçradı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Maltepe'de sabah saatlerinde yangın! Alevler araçlara sıçradı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Maltepe'de bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine giden itfaiye ekipleri alevlere müdahale etti. Araçlara sıçrayan yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekiplerinin soğutma çalışmaları devam ediyor.

Maltepe'de sabah saatlerinde panik dolu anlar yaşandı. Saat 06.00 sıralarında İstanbul Maltepe ilçesi, Zümrütevler Mahallesindeki bir iş yerinde meydana gelen olayda iş yerinin marangoz bölümünde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Kısa süre içinde iş yerinde bulunan talaşlar alev aldı ve yangın iş yerindeki araçlara da sıçradı.

Yangını gören çevredeki vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hızlı bir şekilde yangını söndürürken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...