Manavgat Irmağı’nda korkunç görüntü! Kadın cesedi sürüklendi, ekipler harekete geçti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Manavgat Irmağı’nda korkunç görüntü! Kadın cesedi sürüklendi, ekipler harekete geçti

GÜNDEM Haberleri

Antalya'da Manavgat Irmağı yüzeyinde sürüklenen 65-70 yaşlarında olduğu değerlendirilen kadın cesedini görenler durumu hemen ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen jandarma ve polis ekipleri tarafından ceset ırmaktan çıkarıldı.

65-70 yaşlarında olduğu değerlendirilen kimliği belirsiz kadın cesedinin Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekibinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Vatandaşlardan gelen ihbarı değerlendiren Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manavgat Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Manavgat Irmağı yüzeyinde sürüklenmekte olan bir kadın cesediyle karşılaştı.

CESET IRMAKTAN ÇIKARILDI

Çağlayan Mahallesi 7517 sokak üzerinde turist gezdiren bir teknenin yardımıyla ırmaktan kıyıya çıkarılan ve cenaze aracıyla Manavgat devlet Hastanesi morguna kaldırılan kimliği belirsiz ceset, Cumhuriyet Savcısı, Adli Tabip ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...