Manisa'da otomobil karşı şeride geçip tırla çarpıştı! 2 kişi öldü, 11 yaşındaki çocuk yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Manisa'da otomobil karşı şeride geçip tırla çarpıştı! 2 kişi öldü, 11 yaşındaki çocuk yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

 Manisa'nın Salihli ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil karşı şeride geçerek tırla çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan karı-koca hayatını kaybederken çocukları ise yaralandı.

Feci kaza, İzmir-Ankara E96 karayolu Sart Mahallesi yakınlarında yaşandı. Turgutlu yönünden, Salihli yönüne gitmekte olan İrfan Saraç (47) idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjü aşıp, karşı şeride geçerek Bekir Ali Er (53) yönetimindeki  tıra çarptı.

SÜRÜCÜ VE EŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada otomobil sürücüsü İrfan Saraç ile otomobilde yolcu konumunda bulunan eşi Emre Saraç hayatını kaybetti, çocukları Uygar Saraç (11) ise yaralandı. Yaralı çocuk, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Yolcu18 Eylül 2023 00:20

Kaza hemen önümüzde oldu,çocuk korkulu gözle devamlı arabaya bakıyordu anne ve babasını arıyordu resmen vatandaşlar kafasına pansuman yaparken,çok üzücü bir fotoğraftı hala olayın şokundayım, o yolda aşırı bir kamyon ve tır yoğunluğu vardı ve kurallara falan uyan yok maalesef, kamyon ve tırlar resmen en son şeritte

Sonraki Haber Yükleniyor...