Marmara'da sağanak yağış uyarısı! Kuvvetli geliyor...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Marmara'da sağanak yağış uyarısı! Kuvvetli geliyor...

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meteoroloji'den yapılan açıklamaya göre; Marmara'nın doğusu, Batı Ege ve Akdeniz'de kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Vatandaşlardan sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması istendi.

Marmara'nın doğusu, Ege'nin batısı ve Akdeniz için, kuvvetli sağanak uyarısı yapıldı. Vatandaşlardan sel ve su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi. 

MARMARA'DA SAĞANAK BEKLENİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren Kocaeli ve Yalova çevrelerinde kuvvetli (metrekareye 21-50 kilogram), Sakarya çevrelerinde kuvvetli, zaman zaman çok kuvvetli (metrekareye 21-75 kilogram) sağanak bekleniyor.

Kuvvetli yağışlarla sel, su baskını, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

BATI EGE VE AKDENİZ'DE DE ŞİDDETLİ YAĞIŞ!

Meteoroloji Genel Müdürlüğüne göre; akşam saatlerinden itibaren İzmir, Aydın, Manisa ve Muğla'da yerel kuvvetli sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış öngörülüyor.

Gece saatlerinden itibaren Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bursa ile kuzey ilçeleri ağırlıklı olarak İstanbul'da da kuvvetli sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor. Yağışların zamanla 1000 metre üzeri yüksek kesimlerde kar yağışı şeklinde görülmesi bekleniyor.

Marmara'da sağanak yağış uyarısı! Kuvvetli geliyor...

KARLA KARIŞIK YAĞMUR

Gece saatlerinden itibaren Antalya merkez ve batısı, Isparta ve Burdur'un doğusunda kuvvetli, Mersin ve Adana'da yer yer çok kuvvetli, Antalya'nın doğusunda çok kuvvetli ve yer yer şiddetli sağanak ve gök gürültülü sağanak tahmin ediliyor.

Yağışların, Antalya'nın doğusunun 1500 metre üzeri yüksek kesimlerinde, özellikle Antalya-Konya yolunun Alacabel mevkiinde, kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde düşmesi bekleniyor.

Marmara'da sağanak yağış uyarısı! Kuvvetli geliyor...

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...