Marmaray’da alçak saldırı! Yanında oturan kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştı

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Marmaray’da başörtülü kadının başındaki örtüsünü çıkarmaya çalışan kadına yolcular tepki gösterdi. Olay sırasında orada bulunan genç, "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" diyerek saldırgana tepki gösterdi.

Olay İstanbul Marmaray’da gerçekleşti. İddiaya göre tren seyir halindeyken bir şahıs yanında oturan başörtülü kadına saldırdı. Şahıs kadının başörtüsünü çıkarmaya çalıştı. Yaşanan skandal cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

SALDIRGANA TEPKİ GÖSTERİLDİ

Görüntülerde olay sırasında trende bulunan bir vatandaşın duruma tepki gösterdiği görüldü. Genç, kadına "Milletin ne giydiğine ne karışıyorsun, ben senin giyimine karışıyor muyum? Benim annem de çarşaflı, kimsin sen?" diyerek tepki gösterdi. Tepki üzerine kadın ise "Kolunu kırarım" şeklinde cevap verdi.  

Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki yağdı.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
erc31 Ağustos 2023 01:24

böyle pisliklere bu vatanun gerçek sahibi olduğumuzu hatırlatmak gerekli acil yasa çıkarıp bu hadsiz gavurlara haddini bildirmeliyiz

Mahir31 Ağustos 2023 00:30

Böylelerinin batıl inançlarına rağmen bu kadar cesaretli olmaları hak dava içinde olanların cesaretsizliğinden dir. Tövbe etmeden giderse bu ucubenin ateşi bol olsun. Bunun gibilerinin de namazını kılanlarında

Sonraki Haber Yükleniyor...